woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

West Coast Motors in Alkmaar voor tweede jaar op rij beste Authorized Harley-Davidson-dealer

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Harley-Davidson reikt voor het tweede jaar op rij de prestigieuze Bar & Shield Award 2014 uit aan West Coast Motors in Alkmaar. De Authorized Harley-Davidson-dealer kreeg de hoogste score op meer dan veertig verschillende meetpunten, waaronder het behaalde verkoopresultaat en een klantwaardering op meerdere factoren. Bezoekers roemen de dealer vooral om zijn hoge serviceniveau. De Bar & Shield Award is een belangrijke prijs binnen het professionele dealernetwerk van Harley-Davidson. 

Om tot de jaarlijkse winnaar van de Bar & Shield Award te komen, meet Harley-Davidson diverse factoren. Een van de meest zwaarwegende: klanttevredenheid. De klant bepaalt uiteindelijk de winnaar. Daarnaast tellen de verkoopcijfers mee, net als de uitstraling van het pand en de showroom. Verder beoordeelt Harley-Davidson het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en de klantactiviteiten. 

“Om de Bar & Shield Award voor het tweede jaar op rij te winnen, is een enorm compliment. Van Harley-Davidson, maar vooral ook van onze klanten”, zegt Bas Leek, eigenaar van West Coast Motors in Alkmaar. “Zelf hebben we altijd al het gevoel gehad op de goede weg te zitten. Deze prachtige prijs bevestigt dat dit ook door onze klanten zo gewaardeerd wordt.”

“Dat West Coast Motors in Alkmaar opnieuw de Bar & Shield Award in de wacht sleept, bewijst dat de dealer voortdurend zoekt naar perfectie. Vorig jaar speelde het nieuwe pand een belangrijke rol bij de winst – dit jaar blijkt dat het gaat om de som der delen: een optimale klantbeleving, enthousiast personeel en veel mogelijkheden voor demoritten”, zegt Francis Nijman, District Manager van Harley-Davidson Benelux. “De prijs geeft aan dat West Coast Motors gewoon een leuke zaak is om te bezoeken – ook voor niet-Harley-rijders. Je zult ter plekke zien dat alles in het werk is gesteld om de unieke Harley-beleving zo laagdrempelig mogelijk te maken.”

Meer informatie over West Coast Motors in Alkmaar is te vinden op www.westcoastmotors.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen