Wie rijdt er in de buurt van Geneve?

2018-ducati-scrambler-1100-02

In Geneve is momenteel de Internationale Motor Show gaande. Da’s een autobeurs. En op de Audi-stand staat de nieuwe Ducati Scrambler 1100 te pronken.

Volgende week vertrekt collega Jaap van der Sar naar Spanje (!) voor de introductie van de nieuwe Ducati Scrambler 1100. Het zal daarna niet lang duren of de Scrambler staat ook in de showroom van de Ducati dealer te pronken.

Wie zolang niet kan wachten, moet naar Geneve. Naar de Internationale Motor Show. Om je te helpen er zo snel mogelijk te komen: Hall 1, stand n. 1060.

Wel eerst even omkleden in de garderobe en een knap pak aantrekken. ‘t Is een autobeurs, weet je nog?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?