Win een waardebon van 1.000 EURO met je Mega MotorTreffen toegangskaart

Wil je een reden om naar het Mega MotorTreffen te gaan. Als je een entreebiljet koopt in de voorverkoop, krijg je hoe dan ook de laagste prijzen op je aankopen in de mobiele motorkledingoutlet van MotorkledingStore.nl. Die hebben hoe dan ook op 18 & 19 mei gegarandeerd de laagste kledingprijzen van Nederland! Ook in de online shop.

Bezoekers aan het Mega MotorTreffen maken met het entreebiljet bovendien kans op een waardebon van 1.000 EURO!

BESTEL HIER JE KAARTJE VOOR HET MEGA MOTORTREFFEN 2019!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?