vrijdag 1 maart 2024

Win op de Bigtwin Bikeshow een motoroutfit van Rusty Stitches t.w.v. €1.000,-

Motor.NL staat van 4-6 november op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Kom langs onze stand (H1-002) in hal 1 en doe gratis mee met onze befaamde ballenbak winactie! Het enige wat je hoeft te doen is het aantal ballen te raden.

Prijs (winner takes it all)

  • Leren motorjas ‘Jari’
  • Motorjeans ‘caféracer’
  • Leren handschoenen ‘Jimmy’
  • Motorschoenen ‘Joey’
  • Helm ‘Fonzie’
  • T-shirt ‘#114’
  • Rugzak ‘Archer’

Mede mogelijk gemaakt door Rusty Stitches en Motorkleding.nl

De winnaar wordt in de week na de Bigtwin Bikeshow & Expo bekend gemaakt.

Niet gewonnen, maar wel op zoek naar motorkleding? Kijk dan snel op Motorkleding.nl. Niet alleen hebben ze daar altijd 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar, maar tot 6 december krijg je 25% najaarskorting op helmen en 20% najaarskorting op de rest van het assortiment (vind hier de actievoorwaarden). Ook op die te gekke producten van Rusty Stitches!

Over Rusty Stitches
Rusty Stitches wil de allerbeste motorkleding betaalbaar maken. Zij willen dingen anders doen en willen gewoon coole en goed-geprijsde motorfietsmode maken met de veiligheidsnormen van deze tijd. Met de term #RustyTribe brengen zij duizenden motorrijders in beweging. Stoer, stijlvol en veilig. Dat is Rusty!

Raak geïnspireerd! Volg Rusty Stitches op Instagram via @rustystitches

RIDERS club

Wist je dat clubleden van de RIDERS club een gratis toegangsticket hebben gekregen voor het evenement? Ben je lid van de RIDERS club, dan staat op de stand een koud biertje voor je klaar! Wil je in de toekomst ook gratis toegang tot de vetste motorevenementen, of wil je meer weten over de RIDERS club? Check dan motor.nl/ridersclub.

Over Bigtwin Bikeshow & Expo 2022
De Bigtwin Bikeshow & Expo is de grootste custombike beurs van Noord-Europa met ruim 100 showmotoren van custombikebouwers uit binnen- en buitenland. Uiteraard staan er ook weer veel leuke standhouders. Zie hier de standhouderslijst.

Openingstijden

Vrijdag 4 november12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 5 november10:00 – 17:00 uur
Zondag 6 november10:00 – 17:00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Gratis parkeren!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen