woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

WINACTIE: Rij mee met de KouwePotenTocht en win een OGIO Mach 1 rugzak

Motor.NL heeft weer een te gekke winactie! Onder alle deelnemers die zich vóór 25 oktober inschrijven voor de KouwePotenTocht, verloten we één OGIO Mach 1 rugzak t.w.v. € 110,-. Je maakt automatisch kans op de prijs, dus je hoeft je enkel in te schrijven voor deze unieke tocht. Ook als je al een ticket hebt geboekt, maak je kans op de prijs.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Bihr.

Update 2 november 2021:

De inschrijving is gesloten en de winnaar is bekend! KouwePotenTocht-deelnemer Oscar Dusschooten heeft de OGIO Mach 1 motorrugzak gewonnen.

Alle informatie over deze tocht vind je op Motor.nl/kouwepotentocht. Via deze pagina kun je jezelf ook inschrijven. Tijdens deze tocht pakken we uit met fantastische locaties en een volledig verzorgd programma, waaronder een goed ontvangst met koffie en gebak, heerlijke lunch en fantastisch diner.

Deelname winactie

Schrijf je vóór 25 oktober 2021 in voor de KouwePotentTocht die we op 30 oktober gaan rijden. Inschrijven doe je hier.

Alle deelnemers van de KouwePotenTocht die zich voor 25 oktober hebben ingeschreven maken automatisch kans op de prijs (ook als je al een ticket hebt geboekt.)

Bekendmaking winnaar

De winnaar wordt via de Motor.NL nieuwsbrief op de hoogte gesteld van zijn/haar winst. De winnaar wordt tevens persoonlijk op de hoogte gebracht.

Kenmerken OGIO Mach 1 rugzak

  • De gestroomlijnde buitenkant is waterbestendig en zal niet vervormen door wind- Schouderpakking vormt zich naar het lichaam en verhoogt de aerodynamica.
  • Afneembare heupgordel die geen krassen maakt op de benzinetank.
  • Groot hoofdvak met meerdere opbergvakken aan de binnenkant Ergonomische, gevoerde en volledig verstelbare rijspecifieke schouderriemen.
  • Verborgen aerodynamische draaggreep.
  • Volledig verstelbare en verwijderbare borstriem zonder slippen.
  • Gevoerde laptop hoes met elastische sluiting voor de meeste 15″ laptops Gevoerde iPad/tablet/e-reader hoes.
  • Geschikt voor waterzakken.

Specificaties

Kleur: zwart
Bagagecapaciteit: 22 L
Gewicht: 454 gr
Hoogte: 48 cm
Breedte: 31,7 cm
Diepte: 15 cm

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen