WINACTIE: Rij mee met de KouwePotenTocht en win een OGIO Mach 1 rugzak

Motor.NL heeft weer een te gekke winactie! Onder alle deelnemers die zich vóór 25 oktober inschrijven voor de KouwePotenTocht, verloten we één OGIO Mach 1 rugzak t.w.v. € 110,-. Je maakt automatisch kans op de prijs, dus je hoeft je enkel in te schrijven voor deze unieke tocht. Ook als je al een ticket hebt geboekt, maak je kans op de prijs.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Bihr.

Alle informatie over deze tocht vind je op Motor.nl/kouwepotentocht. Via deze pagina kun je jezelf ook inschrijven. Tijdens deze tocht pakken we uit met fantastische locaties en een volledig verzorgd programma, waaronder een goed ontvangst met koffie en gebak, heerlijke lunch en fantastisch diner.

Deelname winactie

Schrijf je vóór 25 oktober 2021 in voor de KouwePotentTocht die we op 30 oktober gaan rijden. Inschrijven doe je hier.

Alle deelnemers van de KouwePotenTocht die zich voor 25 oktober hebben ingeschreven maken automatisch kans op de prijs (ook als je al een ticket hebt geboekt.)

Bekendmaking winnaar

De winnaar wordt via de Motor.NL nieuwsbrief op de hoogte gesteld van zijn/haar winst. De winnaar wordt tevens persoonlijk op de hoogte gebracht.

Kenmerken OGIO Mach 1 rugzak

  • De gestroomlijnde buitenkant is waterbestendig en zal niet vervormen door wind- Schouderpakking vormt zich naar het lichaam en verhoogt de aerodynamica.
  • Afneembare heupgordel die geen krassen maakt op de benzinetank.
  • Groot hoofdvak met meerdere opbergvakken aan de binnenkant Ergonomische, gevoerde en volledig verstelbare rijspecifieke schouderriemen.
  • Verborgen aerodynamische draaggreep.
  • Volledig verstelbare en verwijderbare borstriem zonder slippen.
  • Gevoerde laptop hoes met elastische sluiting voor de meeste 15″ laptops Gevoerde iPad/tablet/e-reader hoes.
  • Geschikt voor waterzakken.

Specificaties

Kleur: zwart
Bagagecapaciteit: 22 L
Gewicht: 454 gr
Hoogte: 48 cm
Breedte: 31,7 cm
Diepte: 15 cm

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?