Worldcrosser ook in Yamaha Blue leverbaar

Wat doe je als importeur, als je veel vraag krijgt naar een model dat niet in productie is? Juist, dan ga je heel snel iets regelen. Heel snel! Dit voorjaar toonde Yamaha op de MOTORbeurs in Utrecht de speciale XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser van Frans Verhoeven.

Het bleek een hit. Op veler verzoek, ook die van de Dakar-rijder zelf, is het moment daar! De Yamaha XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser, met Akrapovi?, is naast de kleur Matt Grey nu ook in de kleur Yamaha Blue leverbaar via voor de prijs van 17.999 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?