woensdag 27 september 2023

Wunderlich tank/koeltas voor gekoeld vervoer van snacks en drankjes

Met de zomer in volle gang is het absoluut essentieel om de temperatuur te beheersen – niet alleen voor motorfietsen, maar ook voor ons lichaam. Ongeacht het weer is het van vitaal belang om voldoende te drinken en tijdens een rit is dit des te noodzakelijker. Het effect van uitdroging voelt alsof je plotseling wordt overreden door een goederentrein.

Wunderlich lanceert Aktivcomfort verwarmd zadel voor BMW R1250GS

Er is dan ook niets zo verfrissend als een koel drankje tijdens het motorrijden. Hoewel er een heleboel geïsoleerde waterflessen zijn, kunnen deze nogal omvangrijk en groot zijn, en passen ze misschien niet echt in je koffers. Om hier iets aan te doen, heeft de Duitse aftermarket specialist Wunderlich, bekend om zijn BMW-gerichte producten, een oplossing bedacht. Het heet de koeltas, en zijn taak is simpel: de inhoud koel houden. Het beste deel is dat het compatibel is met een verscheidenheid van Wunderlich’s producten – tanktassen, top cases, en de zadeltassen. Maar het kan ook gemakkelijk worden gebruikt op producten van andere merken.

De Wunderlich Cool Bag heeft een binnenvoering van aluminium en een buitenkant van duurzaam 600D-polyester. Hij is gegarandeerd voedselveilig en volledig PVC-vrij. De tas heeft twee handgrepen en een tweewegritssluiting waarmee het hoofdcompartiment kan worden geopend of gesloten voor meer gebruiksgemak, vooral bij onafhankelijk gebruik. Bovendien is er een plat voorvak aan de buitenkant voor het opbergen van veelgebruikte must-haves zoals geld, kaarten en kleingeld.

Wunderlich’s Cool Bag heeft afmetingen van lxbxh van 25x16x15 centimeter. Het volume is ongeveer 6 liter- perfect geschikt voor het koelvervoeren van snacks en een paar flessen frisdrank/water. In tegenstelling tot andere Wunderlich0producten, is de Cool Bag niet super duur-plus. Hij kost 19,90 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image