donderdag 23 mei 2024

Yamaha biedt gratis Quick Shifter aan op MT-07

Yamaha heeft een speciale actie voor de MT-07 van 2024. Gedurende het hele jaar ontvangen klanten die een nieuwe Yamaha MT-07 aanschaffen het Yamaha Quick Shifter systeem ter waarde van €299 zonder extra kosten.

Gerucht: Yamaha R9 vervangt Yamaha R6

Yamaha Quick Shifter maakt het schakelen gemakkelijker en sneller, omdat je de koppeling niet meer hoeft te gebruiken bij elke gangwissel. Het geïntegreerde systeem is afgeleid van Yamaha Racing-technologie en zorgt voor betere controle over de motorfiets. De MT-07 staat bekend om het kenmerkende agressieve kuipwerk-ontwerp en Y-vormige LED-verlichting aan de voorkant. Het model haalt een goed bruikbaar koppel uit het CP2-motorblok en een krachtig geluid uit het lichtgewicht 2-in-1 uitlaatsysteem.

Met een 5-inch TFT-instrumentenpaneel, smartphone-connectiviteit en flexibele zithouding is de MT-07 ook de ideale motorfiets voor dagelijks gebruik. De MT-07 is verkrijgbaar vanaf €8.999.

Voor meer informatie over de 2024 MT-07 en om de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer kun je terecht op www.yamaha-motor.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen