Yamaha komt met financieringsactie

Naar de Yamaha-dealer gaan, je motor inruilen en twee jaar lang niets bijbetalen. Dat is kort samengevat de actie waarmee de Nederlandse Yamaha-importeur komt. Ook motorrijders die niets in te ruilen hebben, kunnen profiteren van dit aanbod. Zij betalen nu de helft en over twee jaar de rest. Ook nu weer zonder aflossing, zonder afsluitkosten en zonder administratiekosten.

Na twee jaar start, alleen indien je dat zelf wenst, het normale Yamaha Finance-programma van maximaal vier jaar. Dit is dus na de kostenvrije periode van twee jaar. Je kunt dan kiezen voor  een aansluitende financiering tegen 5,9 procent rente en aflossing met flexibele voorwaarden, waarbij je op elk moment meer of eerder mag aflossen als dat gewenst is.

Zoals gebruikelijk kent Yamaha Finance te allen tijde boetevrij inlossen en geen slottermijn. En pas voor dit tweede deel van de financiering geldt daadwerkelijk dat geld lenen geld kost. Deze actie loopt tot en met 30 september 2011.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?