13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Yamaha komt met financieringsactie

Naar de Yamaha-dealer gaan, je motor inruilen en twee jaar lang niets bijbetalen. Dat is kort samengevat de actie waarmee de Nederlandse Yamaha-importeur komt. Ook motorrijders die niets in te ruilen hebben, kunnen profiteren van dit aanbod. Zij betalen nu de helft en over twee jaar de rest. Ook nu weer zonder aflossing, zonder afsluitkosten en zonder administratiekosten.

Na twee jaar start, alleen indien je dat zelf wenst, het normale Yamaha Finance-programma van maximaal vier jaar. Dit is dus na de kostenvrije periode van twee jaar. Je kunt dan kiezen voor  een aansluitende financiering tegen 5,9 procent rente en aflossing met flexibele voorwaarden, waarbij je op elk moment meer of eerder mag aflossen als dat gewenst is.

Zoals gebruikelijk kent Yamaha Finance te allen tijde boetevrij inlossen en geen slottermijn. En pas voor dit tweede deel van de financiering geldt daadwerkelijk dat geld lenen geld kost. Deze actie loopt tot en met 30 september 2011.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen