Yamaha komt met mobiliteits-service

Auto’s hebben het al járen en motoren nu ook. Yamaha komt met de mobiliteits-service, een naam die de lading prima dekt. Deze service zorgt er simpelweg voor dat je mobiel blijft, wat dus betekent dat je kunt rekenen op hulp bij pech onderweg.

Daar hoef je helemaal niets voor te doen behalve na 1 januari een nieuwe Yamaha gekocht te hebben en deze ook bij een erkende dealer in onderhoud te hebben conform de geldende richtlijnen en intervallen. Alleen de competitiemodellen vallen niet onder deze regeling, maar daarbij is het sowieso knap als je er mee langs de weg zou komen te staan met pech. 

En al vallen normaal gesproken onderdelen en reparatiekosten niet onder deze regeling, als blijkt dat de pech nog binnen de garantie valt is dat uiteraard een ander verhaal.  En voor de dekking hoef je het ook niet te laten. De lijst met deelnemende landen is langer dan je in een enkele zomervakantie aan zou kunnen doen.

Kijk voor meer informatie op www.yamaha-motor.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?