13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha komt met mobiliteits-service

Auto’s hebben het al járen en motoren nu ook. Yamaha komt met de mobiliteits-service, een naam die de lading prima dekt. Deze service zorgt er simpelweg voor dat je mobiel blijft, wat dus betekent dat je kunt rekenen op hulp bij pech onderweg.

Daar hoef je helemaal niets voor te doen behalve na 1 januari een nieuwe Yamaha gekocht te hebben en deze ook bij een erkende dealer in onderhoud te hebben conform de geldende richtlijnen en intervallen. Alleen de competitiemodellen vallen niet onder deze regeling, maar daarbij is het sowieso knap als je er mee langs de weg zou komen te staan met pech. 

En al vallen normaal gesproken onderdelen en reparatiekosten niet onder deze regeling, als blijkt dat de pech nog binnen de garantie valt is dat uiteraard een ander verhaal.  En voor de dekking hoef je het ook niet te laten. De lijst met deelnemende landen is langer dan je in een enkele zomervakantie aan zou kunnen doen.

Kijk voor meer informatie op www.yamaha-www.motor.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen