vrijdag 26 april 2024

Yamaha kondigt 2021 Tracer 9 GT aan

Yamaha heeft de 2021 Tracer 9 GT aangekondigd als het nieuwste model in het Sporttoersegment. De nieuwe sporttoer profiteert natuurlijk van Euro5 door met meer vermogen in 2021 aan de start te verschijnen. Daarnaast meer koppel bij lagere toerentallen. Waar hebben dat meer gelezen.

Elektronisch gestuurde KYB-vering zit op de Tracer 9 GT, tractiecontrole, SCS en LIFT met drie interventiemodi. Een quickshifter die op- en terugschakelt, het mag op een motor anno nu niet ontbreken. Nieuwe compacte 6-assige IMU die de toestand van de motor ten opzichte van de vaste wereld in de daten houdt. LED-bochtenverlichting, ook zoiets waar je tien geleden nog nooit van had gehoord. Volledige ED-verlichting en een 3,5-inch tft-kleurendisplay, verstelbaar zadel, Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) met APSG. Het zit er allemaal op.

Wanneer de 2021 Yamaha Tracer 9 GT leverbaar wordt en wat de prijs is… nog niet bekend.

Triotest: BMW S1000XR, Kawasaki Ninja 1000SX en Yamaha Tracer 900GT

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen