Yamaha kondigt 2021 Tracer 9 GT aan

Yamaha heeft de 2021 Tracer 9 GT aangekondigd als het nieuwste model in het Sporttoersegment. De nieuwe sporttoer profiteert natuurlijk van Euro5 door met meer vermogen in 2021 aan de start te verschijnen. Daarnaast meer koppel bij lagere toerentallen. Waar hebben dat meer gelezen.

Elektronisch gestuurde KYB-vering zit op de Tracer 9 GT, tractiecontrole, SCS en LIFT met drie interventiemodi. Een quickshifter die op- en terugschakelt, het mag op een motor anno nu niet ontbreken. Nieuwe compacte 6-assige IMU die de toestand van de motor ten opzichte van de vaste wereld in de daten houdt. LED-bochtenverlichting, ook zoiets waar je tien geleden nog nooit van had gehoord. Volledige ED-verlichting en een 3,5-inch tft-kleurendisplay, verstelbaar zadel, Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) met APSG. Het zit er allemaal op.

Wanneer de 2021 Yamaha Tracer 9 GT leverbaar wordt en wat de prijs is… nog niet bekend.

Triotest: BMW S1000XR, Kawasaki Ninja 1000SX en Yamaha Tracer 900GT

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?