Yamaha Niken on Tour

De Yamaha Niken. Het is een vreemd ding. Wel motor, niet motor. Het is net de eerste keer dat Yamaha z’n nek uitsteekt. En dat maakt Yamaha ook bijzonder.

Terug naar de Niken. Het lijkt wel of iedereen daar een mening over heeft zonder er ooit een meter op te hebben gereden. En je weet: de looks zeggen niets. Begin dit jaar stroomde het nieuws binnen en de conclusie van de meeste testrijders was: rijdt als een motor, misschien aan de voorzijde iets zwaarder.

Misschien wil je die Leaning Multi-Wheel zelf wel eens proberen. Kun je echt een mening vormen op basis van een uitgebreide testrit. Yamaha heeft namelijk de Niken on Tour gestuurd en op donderdag 27 en vrijdag 28 september staat ie in Maastricht, bij Select Hotel Apple Park Maastricht. Aarzel niet te lang met de inschrijving, want Yamaha koestert het gezonde uitgangspunt Vol = Vol.

Schrijf je in

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?