13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Yamaha Niken on Tour

De Yamaha Niken. Het is een vreemd ding. Wel motor, niet motor. Het is net de eerste keer dat Yamaha z’n nek uitsteekt. En dat maakt Yamaha ook bijzonder.

Terug naar de Niken. Het lijkt wel of iedereen daar een mening over heeft zonder er ooit een meter op te hebben gereden. En je weet: de looks zeggen niets. Begin dit jaar stroomde het nieuws binnen en de conclusie van de meeste testrijders was: rijdt als een motor, misschien aan de voorzijde iets zwaarder.

Misschien wil je die Leaning Multi-Wheel zelf wel eens proberen. Kun je echt een mening vormen op basis van een uitgebreide testrit. Yamaha heeft namelijk de Niken on Tour gestuurd en op donderdag 27 en vrijdag 28 september staat ie in Maastricht, bij Select Hotel Apple Park Maastricht. Aarzel niet te lang met de inschrijving, want Yamaha koestert het gezonde uitgangspunt Vol = Vol.

Schrijf je in

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen