2019 Kawasaki ZX-10R schiet door de 200pk

Als je een sportmotor in je stal hebt staan moet ie toch minimaal 200 pk hebben. Anders fluit je in het koor van de supersporters mee ergens op de laatste rij.

In Japan liet Kawasaki de wereld begin deze week kennismaken met de 2019 ZX-10R en tegelijk ook met de ZX-10RR. Die laatste is wat ze een homologatiemodel noemen, die in een kleine oplage voor het Superbikekampioenschap wordt gebouwd. De kans dat je ‘m op de weg tegenkomt is klein, achterop een trailer is al weer wat groter.

De belangrijkste update van de 2019 ZX-10R betreft een motorische aanpassing. Door een nieuwe klepbediening kan de ZX-10R meer toeren draaien, voor 3 pk meer oplevert. En daarmee schiet de Kawasaki door de magische 200pk. Standaard wordt de ZZ-10R voor 2019 geleverd met een Quick shifter. Leverbate kleuren: Lime Green of Ebony/Mettalic Graphite Grey.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?