Yatri Motorcycles onthult Project One Concept

Yatri Motorcycles, een in Nepal gevestigde startup voor elektrische motorfietsen, heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van praktische, stijlvolle en capabele elektrische motorfietsen. Een paar weken geleden deelden ze de productieklare versie van hun eerste elektrische motorfiets in de vorm van de Project Zero. Deze keer heeft het bedrijf beelden onthuld van hun tweede motorfiets, de Project One.

Volgens een rapport van The PACK ontwikkelt Yatri Motorcycles deze elektrische motorfiets om de barre wegen van Nepal aan te kunnen. Het bedrijf heeft de motorfiets gebouwd rond een dual-sport platform en zodanig vormgegeven dat hij er slank en slank uitziet, net als zijn grotere broer, de Project Zero. Afgaande op de afbeeldingen is het duidelijk dat de Project One is geïnspireerd door de styling van supermoto-racemotoren en zelfs sommige trialmotoren. Het bedrijf verklaart dat de Project One ontworpen zal worden om zo licht en wendbaar mogelijk te zijn voor een elektrische motorfiets.

Productie-klare NIU RQi heeft 5G en IOT-functies

Op dit moment heeft Yatri de technische specificaties van de Project One nog niet vrijgegeven. We kunnen echter verwachten dat de motor iets minder krachtig zal zijn dan de Project Zero. Ter referentie, Yatri heeft de Project Zero uitgerust met een pittige 48 kW elektromotor goed voor 64 pk, en een topsnelheid van 140 kilometer per uur. Dat gezegd hebbende, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat de Project One in staat zal zijn om een topsnelheid van 100 kilometer per uur te halen, en sportief is uitgerust met een vergelijkbare borstelloze elektrische motor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?