donderdag 25 april 2024

Zeven betaalbare motorcadeaus voor onder de kerstboom

Moeilijk hé, het maken van een verlanglijstje! Of, het kopen van een cadeau voor een motorrijder die niet eens een verlanglijstje heeft opgesteld. En áls ze dan al een verlangslijstje hebben, zal er wel een nieuwe Ducati Streetfighter V4 of Bimota Tesi H2 op staan…

Niet getreurd, wij helpen je bij het uitkiezen van betaalbare kerstcadeaus. Hieronder de opsomming.

1. Mini-Marquez

Kijk nou toch, dit schaalmodel van Honda’s RCV met 93 op de kuip is prachtig! Zelfs aan details zoals de carbon-remschijven en precieze bestickering is gedacht. En, voor €25,95 is het een betaalbare motor! Wil je een andere motor cadeau geven? Het Nederlandse Jopa heeft hier enorm veel keuze aan miniatuurmodellen. Eneuh, heb je iets meer te besteden? Kijk gerust even verder rond bij Jopa, want de keuze is werkelijk oneindig! Klik hier en ga met je muis over ‘producten’ om het gehele aanbod te zien.

2. Wassen zonder water

Geloof ons; dit is ideaal voor de motorpoetser die zelf geen grote garage met stromend water heeft. De doekjes zijn voorbehandeld met schoonmaakmiddel, scrubben goed maar beschadigen niet. Hiermee krijg je zelfs je vieze wielen schoon. En het is zelfs vriendelijk voor je huid, mocht je je daarover zorgen maken. Kost €25 bij Motorkledingstore en je doet er heel lang mee.

3. Classic & Retro Jaarkalender

Ja, hij is van onszelf en we zijn er reuzetrots op! De Classic & Retro Jaarkalender 2020 is met z’n € 15,99 een koopje en biedt een jaar lang zowel lees- als kijkplezier. Elke maand brengen we een Nederlandse GP-coureur voor het voetlicht, hier zie je een kleine preview met Jan de Vries en Wil Hartog. Bestellen doe je hier of bespaar jezelf de verzendkosten en loop naar een Bruna of andere goede tijdschriftenzaak. Je kunt de kalender ook goedkoop bestellen gecombineerd met een abonnement op MOTO73, Promotor of Classic & Retro, dat doe je hier.

4. Bandana voor dames

Vrouwen die motorrijden, hebben niet altijd de ruime keuze die ze graag zouden willen. Maar, wel bij REV’IT! De bandana hierboven is zomaar een greep uit ruime damescollectie en kost maar €15,99. Zeg nou zelf, daar kun je iemand geen koutje voor laten vatten!

5. Nooit meer een houten kont

Voor 22 euro nooit meer een houten kont? Dat klinkt als een deal. Hier in de shop van Wild Ass zie je een opsomming van betaalbare alternatieven voor dure luxe zadels. Wild Ass wordt door Hoco Parts ingevoerd in Nederland en hun merkpagina is sowieso een goed uitgangspunt om cadeau-ideeën op te doen.

6. Bagage-tasjes

Koop je een cadeau voor iemand die geen koffers aan z’n motor heeft? Check dan eens deze pagina van Splash Design. De keuze aan heup- en beentassen is er groot en je kunt er al vanaf een budget van 21 euro terecht.

7. Handschoenen voor de warmste dagen

Dit is een leuk cadeau omdat bijna geen motorrijder ze heeft, maar ze echt goed van pas komen op de allerwarmste dagen. Handschoenen die lekker doorwaaien, gemaakt van een elastische stof en een manchet van neopreen. Kosten 42 euro en toegegeven; dat is net iets meer dan het gemiddelde budget voor een kerstcadeau…

1 Reactie

  1. “Voor 22 euro nooit meer een houten kont?”, dat denk ik wel.. Het leuke van deze aanbieding is dat het alleen een hoesje is voor je Wild Ass kussen.
    Verder leuke ideeën hoor

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen