zaterdag 15 juni 2024

Zien: Suzuki Hayabusa van papier

Deze video toont een uiterst gedetailleerde papieren versie van de Suzuki Hayabusa. De man achter deze video heeft alles wat hij maakt vanaf nul opgebouwd. Hij tekent, knipt uit en zet het in elkaar. Hij gebruikt geen kant-en-klare patronen, instructies of bouwpakketten. Een paar scherpe messen, een goede snijmat, een mechanisch potlood, een kompas en ander basis meetgereedschap is alles wat hij nodig heeft.

Wat de bouwmaterialen betreft houdt deze man het vooral bij wat voorhanden ligt. Gerecycled karton uit dozen voor tissues en andere producten, pagina’s zwaarder papier uit zijn schetsboek en zelfs gerecyclede kassabonnen zijn allemaal geschikt voor zijn creaties.

BMW M1000RR heeft nu een Lego Technic-kit

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen