woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zlatan Ibrahimovic als ‘Ghost Rider’ op zijn Harley-Davidson V-Rod

Zlatan Ibrahimovic rijdt op zijn Harley-Davidson V-Rod in volledig zwart door de straten van Milaan. De Zweedse voetballer is net terug bij zijn club A.C. Milan.

Met een leren jas en handschoenen postte Ibrahimovic de foto op zijn Instagram-profiel met het bijschrift ‘Ghost Rider’.

Voor de aanvaller van A.C. Milaan, die herstellende is van de blessure die hem sinds januari van het veld hield, is voorzichtigheid geboden. Dus geen supercars of supersportmotoren, maar liever een ontspannen ritje op een Harley. Voordat-ie terugkeert om de bal tegen het net te rammen.

Harley-Davidson El Diablo op komst?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen