donderdag 25 april 2024

Zo doe je dat op Yamaha Ténéré 700

Wheelies, powerslides, jumps en hill climbs. Met de Yamaha Ténéré 700 kan het allemaal. Tenminste, als Pol Tarrés op de Yamaha zit…

De Spanjaard Pol Tarrés weet hoe ‘ie moet omgaan met een motorfiets. Pol is en voormalig wereldkampioen trial die zich onlangs heeft omgeschoold tot endurorijder. Maar in plaats van zijn Sherco-fabrieksmachine te pijnigen op rotsige paden, laat hij zijn nieuwe Yamaha Ténéré 700 kreunen.

In de geweldige video laat Pol zien hoe je een middelzware avontuurlijke machine tot het uiterste opdrijft. In de video die is gemaakt door de Echevarria Brothers (ook bekend als The Who) laat Tarrés z’n 204kg Ténéré eruit zien als een kleine 250. De video duurt 17 minuten en da’s wat lang. Maar zoek straks tijdens je lunchpauze en stil plekje.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen