Zo doe je dat op Yamaha Ténéré 700

Wheelies, powerslides, jumps en hill climbs. Met de Yamaha Ténéré 700 kan het allemaal. Tenminste, als Pol Tarrés op de Yamaha zit…

De Spanjaard Pol Tarrés weet hoe ‘ie moet omgaan met een motorfiets. Pol is en voormalig wereldkampioen trial die zich onlangs heeft omgeschoold tot endurorijder. Maar in plaats van zijn Sherco-fabrieksmachine te pijnigen op rotsige paden, laat hij zijn nieuwe Yamaha Ténéré 700 kreunen.

In de geweldige video laat Pol zien hoe je een middelzware avontuurlijke machine tot het uiterste opdrijft. In de video die is gemaakt door de Echevarria Brothers (ook bekend als The Who) laat Tarrés z’n 204kg Ténéré eruit zien als een kleine 250. De video duurt 17 minuten en da’s wat lang. Maar zoek straks tijdens je lunchpauze en stil plekje.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?