Zondagmorgenfilm: Complete wederopbouw Yamaha TZ250 GP-racer

Dit is er eentje voor race tech-fans. Een fabrieks-TZ250 Yamaha GP-racer opnieuw opbouwen is een avontuur op zich. Deze – constant grijnzende, logisch ook – gelukkige eigenaar neemt je mee op dat avontuur.

Van begin tot eind zie je hoe hij zijn 1987 Yamaha TZ weer opbouwt. Met elf minuten is het echt een achterover zitten en wegkijken Zondagmorgenfilm!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Misschien vind je dit ook interessant?