Zoveel kost de nieuwe Goldwing!

De nieuwe Goldwing kennen we inmiddels. Jij nog niet? Check dan vooral even onze eerder geschreven artikel met enorm foto-album: klik! Maar, wat we nog niet wisten, is wat ie gaat kosten. Tot vandaag, want Honda maakte zonet bekend dat je met €30.499 over de brug moet komen. Wil je de Touring-variant, onder andere met de gigantische topkoffer waarin twee integraalhelmen passen, dan tel je €37.999 neer. De Touring Deluxe, met DCT en airbag, is leverbaar vanaf €42.499.

En hoe duur dit nou eigenlijk is? In vergelijking met de concurrentie valt dat wel mee. De BMW K1600GTL, ook een zescilinder, is leverbaar vanaf €28.927. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?