vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ellermeyer: een begrip op gebied van motorzadels

Ellermeyer is al jaren hét adres voor unieke scooter- en motorzadels.

Een uniek eigen custom zadel maken de vakmensen van Ellermeyer helemaal naar jouw wens. Helemaal zoals jij dat wilt! Een bestaand zadel kunnen we meer comfort geven met een gelpack of zadelverwaming. Vele motorrijders rijden al heerlijk comfortabel heel Europa door. Een gelpack heb je al vanaf € 215,- en klaar-terwijl-u-wacht, als je van te voren een afspraak maakt. De specialisten van Ellermeyer, sinds 1946, zijn verder internationaal toonaangevend op het gebied van restauratie van auto-interieurs, boten en interieurs.

Professioneel, duurzaam, betrouwbaar en volgens afspraak tegen een scherpe prijs. Bekijk hier een mooie video van de making-off van een motorzadel. Nog meer informatie en voorbeelden vind je ook op motorzadels.nl of bel 088- 336 00 33.

Ellermeyer is ook te vinden op Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten op 1-2-3 november, stand E-020.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen