Ellermeyer: een begrip op gebied van motorzadels

Ellermeyer is al jaren hét adres voor unieke scooter- en motorzadels.

Een uniek eigen custom zadel maken de vakmensen van Ellermeyer helemaal naar jouw wens. Helemaal zoals jij dat wilt! Een bestaand zadel kunnen we meer comfort geven met een gelpack of zadelverwaming. Vele motorrijders rijden al heerlijk comfortabel heel Europa door. Een gelpack heb je al vanaf € 215,- en klaar-terwijl-u-wacht, als je van te voren een afspraak maakt. De specialisten van Ellermeyer, sinds 1946, zijn verder internationaal toonaangevend op het gebied van restauratie van auto-interieurs, boten en interieurs.

Professioneel, duurzaam, betrouwbaar en volgens afspraak tegen een scherpe prijs. Bekijk hier een mooie video van de making-off van een motorzadel. Nog meer informatie en voorbeelden vind je ook op motorzadels.nl of bel 088- 336 00 33.

Ellermeyer is ook te vinden op Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten op 1-2-3 november, stand E-020.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?