Kom met je motor naar MOTORbeurs Utrecht

De belangrijkste motorbeurs van het jaar, maar uw motor staat nog in winterstop bij de verzekeraar, dus gaat u maar met de trein naar Utrecht. Dat hoeft niet! MotorNL Verzekering begrijpt als geen ander wat de motorrijder belangrijk vindt en dus hebben wij met de verzekeraar Quakel Assuradeuren geregeld dat u gewoon op uw motor naar de beurs kunt! Het enige wat u daarvoor moet doen is je even aanmelden. Let op dat alleen de kortste route van uw huisadres naar de MOTORbeurs Utrecht en terug onder de dekking valt.

Voorwaarden:

  • Er staat Quakel Assuradeuren op uw polisblad (U heeft rechtstreeks een verzekering lopen bij Quakel Assuradeuren, of via Harley-Davidson Insurance, Ducati Insurance, Triumph Insurance, Yamaha Motor Insurance, MotoPort NoRisk Verzekering of MotorNL Verzekering)
  • U neemt de kortste route van uw huisadres naar de MOTORbeurs en terug
  • U meldt zich aan voor deze actie

Staat Quakel Assuradeuren op uw polisblad én wilt u op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht? Vul dan hier het formulier in om uzelf aan te melden!

Aanmelden is verplicht!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL