Sneakpreview MOTO73 nummer 17 2019

Eind deze week ligt de nieuwe MOTO73 in de winkel of – hopelijk – op je deurmat. Wat je mag verwachten? Een paar dagen voordat het nieuwe nummer verschijnt, kijken wij met deze sneakpreview vooruit.

LiveWire
Uitgerekend Harley-Davidson, een merk dat we kennen van stampende V-twins, komt met de elektrisch aangedreven LiveWire. De hamvraag: is dit nog een echte Harley?

Dubbeltest
De Harley-Davidson Street Glide Special en de Indian Chieftain Limited zijn twee Amerikaanse baggers die op veel vlakken vergelijkbaar zijn, maar anderzijds ook sterk van elkaar verschillen. In een dubbeltest mogen ze laten zien welke bagger de betere is.

Cursus
Wil je eens echt offroad leren rijden? Dat kan in het Duitse Fürstenau, op nog geen 230 kilometer van Utrecht. Zandhappen voor volwassenen in een uiterst avontuurlijk decor!

Mash Dirt 6.5
Met de Dirt Track 6.5 heeft Mash een straatlegale flattracker op de markt gebracht, die ook nog eens minder dan zeven mille kost. Is hij zijn geld waard?

Middellandse Zee
Hans Avontuur zette in zijn navigatie ‘Vermijd snelwegen’ aan en vertrok met als bestemming de Middellandse Zee. In dit nummer deel twee van deze prachtige trip.

Suzuka
De Acht uren van Suzuka was dit jaar tot de laatste seconde spannend. En daarna! Wij volgden Michael van der Mark in de aanloop naar deze prestigieuze race.

Marathonmotor
Al acht jaar rijdt Dennis Paardekooper in weer en wind op zijn Honda CBR600F. Bij aanschaf had hij nooit gedacht van een tweedehandsje van € 3600 zoveel plezier te kunnen hebben.

Techniek: Euro 5
In 2021 moeten alle nieuw verkochte motoren voldoen aan de Euro 5-emissienorm. Onze technisch specialist Peter Aansorgh vertelt wat dat allemaal inhoudt.

Motortheater
Voor Thomas Bos en zijn vrienden van ‘crew’ 155 zijn motorrijden en dansen innig met elkaar verbonden. Dat levert een mooi verhaal én een waanzinnige theatervoorstelling op.

Triumph Scrambler 900
Hoe kan het toch? Een prachtige machine met amper kilometers op de klok en toch staat de Triumph Scrambler 900 al twee jaar lang op een nieuwe eigenaar te wachten.

GP Tsjechië en Oostenrijk
De coureurs in het WK wegrace zetten op het Tsjechische Automotodrom Brno en op de Oostenrijkse Red Bull Ring hun strijd om de titels voort.

Verder in deze editie
Motorleven
Eerste versnelling
Met open vizier
Posters
Triptip
Agenda
Motorsport in beeld + column
MXGP Tsjechië en België
Sport: Nederlandse wereldtoppers
Flashback: Theo Louwes
Volgend nummer en colofon
De parels van Henk

Foto: Harley-Davidson

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.