maandag 30 januari 2023

Motortips van Michael van der Mark #4: Koppelen en schakelen

Na alle motortips van Michael van der Mark over kijken, zithouding, sturen en remmen is het nu tijd voor iets anders. Iets dat je ongelooflijk veel doet op een motor: koppelen en schakelen. Hoewel dat op een fabrieks-Superbike van Yamaha allemaal ietsje anders gaat dan op een gemiddelde straatmotor, blijkt het principe precies hetzelfde te zijn. Aldus onze MOTOR.nl-expert Michael van der Mark. 1. De basis ‘Bij zowel het schakelen als koppelen speelt...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen