KouwePotenTocht 2020 gaat niet door

Als Nederland vuurrood kleurt vanwege het aantal coronabesmettingen, gaan wij geen KouwePotenTocht organiseren. Willen we ook niet. Onze wangen zouden ook vuurrood kleuren, maar dan vanwege het ongemakkelijke gevoel als we in een sliertje over de dijken sturen. Maar jammer is het wel. Alle deelnemers hebben we inmiddels per mail van het nieuws op de hoogte gebracht. Geen mail ontvangen? Meld je dan op redactie@motor.nl

Het motorseizoen 2020 lijkt uit te gaan als een nachtkaars. Daarom zetten we de zinnen alvast op 2021. Immers hebben we de data van de MotorNL Clubtochten al gekozen én vastgezet:

Agenda MotorNL Clubtochten 2021

24 april                                   Primavera
10 juli                                      MotorNL Zomertocht
24, 25 en 26 september        MotorNL Redactietoer
30 oktober                              KouwePotenTocht

  • De route van de Primavera 2021 is al bekend, namelijk die van de KouwePotenTocht. De tocht langs het Normaal Amsterdams Peil is zonde om niets mee te doen.
  • De MotorNL Zomertocht is een toer die ons nu al dorstig maakt. Of dat ook het thema wordt…?
  • De Redactietoer keert terug naar z’n roots, met de Yorkshire Dales, North York Moors en het Peak District. Natuurgebieden die vanuit Hull allemaal goed te bereiken zijn. Toer volgens het bekende recept: vrijdag op de ferry naar Engeland, zondag 09.00 terug op de kade in Nederland.
  • En dan de KouwePotenTocht… Die is z’n thema verloren aan de Primavera. Maar daar vinden we vast wel iets moois op. Grenspalentoer door Nederlands en Duits grondgebied? Zou zo maar kunnen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.