maandag 11 december 2023
HomeVideoHyosung Bobber GV300S 2020 - test

Hyosung Bobber GV300S 2020 – test

-

Ken je nog dat oude reclamefilmpje van de Fiat Panda? In dat Italiaanse koekblikje lachte je zogenaamd iedereen uit. De commercial kwam als vanzelf opzetten op deze Hyosung Bobber GV300S en ik kreeg hem niet meer uit mijn hoofd. Er bestaan ongetwijfeld hele motorrijdende volksstammen, die zich eerder uitgelachen voelen op een Hyosung Bobber GV300S dan dat ze iedereen uitlachen. Het is ook wel een koddig en niet-alledaags motorfietsje. Een lastig te plaatsen motor bovendien. Een matzwarte, goedkope Koreaanse V-twin van 296 cc in een wereld die wordt gedomineerd door glanzende dikke Amerikaanse twins. Een wereld waar volgens het bekende gezegde bovendien geen ‘substitute for cubic inches’ is. Wat vindt redacteur Ad van de Wiel van deze Hyosung Bobber GV300S 2020?

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

2 Reacties

 1. L.S.

  In dit verslag wordt gezegd “Helaas zit hier een veel te stille pijp op”.
  Ik vindt dit een beetje vreemd, omdat er in het artikel over de Zuiderzeedijk een tijdelijke/voorlopige afsluiting aangekondigd wordt, dit in verband met o.a. geluidsoverlast.
  Persoonlijk zou ik dus denken dat jullie wel blij zouden zijn met minder geluid!
  Met vriendelijk groet ,
  Anton Water.

  • Loud pipes saves lives ! Zeker nu iedereen aan het appen is in het verkeer met oordoppies in !

Reacties zijn gesloten.