maandag 27 mei 2024
HomeVideoMotoMe Motor TV: Aflevering 37 - S3/12

MotoMe Motor TV: Aflevering 37 – S3/12

-

Bekijk meer van MotoMe op http://www.motome.nl
Volg MotoMe ook op Facebook: http://www.facebook.com/motometv

Occasions 2.000 – 4.000 euro: volop keuze
Vroeger kocht je een tweedehandsje als je geen knaken had voor een nieuwe. In de huidige zelfsleutelcultuur lijkt het wel een sport geworden om juist met beperkt budget te rijden als een vorst. Nadat we ons in eerdere instantie hadden verbaasd over rijden onder de 1 mille, kwam dit keer een kordon machines in de prijscategorie twee- tot vierduizend euro op- en aandraven.

Victory Octane: krachtkruiser uit de VS
Zo, Victory maakt serieuze stappen. In plaats van zich te blijven focussen op mastodonten met de cilinderinhoud van een oceaanstomer, kwam het zustermerk van Indian op de proppen met een echt moderne machine, de Octane. Of is het eigenlijk een grotere versie van de Indian Scout? En als de machine op papier 104 pk levert, maar oogt alsof hij er 180 heeft, wat heeft de Octane dan te bieden in de ‘real world?’ En wat doen in vredesnaam al die vrouwen daar in de Ardennen?!

Intermot: smakelijk voorspel
De Keulse Intermot vormde een smakelijker voorspel op het motorseizoen dan de diepvries Bockwursten mit Kartoffelsalat die het duo Verhoeven & Overzee in de trein van 7.14 uur naar binnen hadden geschoven. De eerste mondiale show van het nieuwe seizoen bood gelukkig meer exquise voldoening met een comeback van Suzuki, een criminele Fireblade, verrukkelijke Ducati SuperSport en nog veel meer fraais. De koffers voor de Milanese Eicma, waar de voltallige lineup voor 2017 zal schitteren, staan al gepakt…

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.