13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
HomeVideoMotoMe Motor TV: Aflevering 50 - S4/10

MotoMe Motor TV: Aflevering 50 – S4/10

-

Bekijk meer van MotoMe op http://www.motome.nl
Volg MotoMe ook op Facebook: http://www.facebook.com/motometv
Volg MotoMe ook op Instagram: http://www.instagram.com/motometv

Waar Abraham de mosterd haalt? Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we dat na deze vijftigste aflevering van MotoMe nog steeds niet weten. Waar Karel de motorolie haalt zijn we inmiddels wel achter. En ondanks dat we geen torenhoge Abraham en Sarah op de redactie hebben geplaatst, hebben we wel een zeer bijzondere motorfiets ter ere van ons jubileum getest:

Hij Is lichter dan een Ninja 300 en toch 215PK en dik €80.000 euro. Dat moet haast wel de BMW HP4 Race zijn! En Joost was een van de weinige gelukkigen die hem op het circuit mocht testen. Hopelijk leverde dat niet een voortijdige blokrevisie op…

Wel licht, maar budgetvriendelijker is de Mash Family Side. Een retro zijspancombinatie die in massa geproduceerd wordt door het steeds meer voeten aan de grond krijgende merk Mash. Bart zat in het bakkie en kroop op het zadel om een van zijn eerste ervaringen met een zijspan te beleven.

Dat dirt track of flat track steeds populairder raakt wordt wel bewezen door het feit dat zelfs Harley-Davidson deze sport met zijn Street 750 modellen loopt te promoten. Joost trotseerde het risico op gebroken ledematen tijdens DirtQuake 2017 in Engeland om eens te kijken of hij deze sport op zijn respectabele leeftijd nog aan kon.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.