‘Alleen daarom ben ik al zo blij dat wij dit jaar weer de KouwePotenTocht kunnen houden’

Wanneer ik vroeger zei dat ik kouwe poten had, kreeg ik direct op m’n kop. Handen Marien, het zijn handen. Alleen daarom ben ik al zo blij dat wij dit jaar weer de KouwePotenTocht kunnen houden. Per redactievergadering begin ik er een paar keer over. Gewoon omdat het mag, niet omdat het moet. Om het nog mooier te maken, gaan we dit jaar naar Friesland. Als startgerechtigd Elfstedenrijder een provincie waar ik een bijzondere band mee heb, al is het wel even wennen dat het dit keer 250 kilometer is… Ach, zo lang je niet hoeft te klunen, niets aan de hand.

Het wordt zaterdag 30 oktober zonder enige twijfel een geweldige motortoertocht, met uiteraard fantastisch eten en nog veel mooiere locaties. Laat dat maar aan Michiel van Dam over. Zelfs als je denkt dat je een gebied kent, weet Michiel altijd wel een dijkje of weggetje te vinden waar je nooit eerder reed. Hetzelfde geldt voor het start- en eindpunt. Ooit van Restaurant Hof van de Koning in Heerenveen gehoord? Nee? Ik ook niet. In mijn geval zou dat zomaar kunnen komen omdat ik nog nooit een Elfstedentocht heb meegemaakt… Daarvoor moet namelijk alles meezitten en dat is het grootste verschil met de KouwePotenTocht. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je in te schrijven op www.motor.nl/kouwepotentocht.

Doen!

Ride-On vult gratis banden van deelnemers KouwePotenTocht

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?