donderdag 8 juni 2023

‘De Ridderrit wordt een zomertocht die je niet snel zal vergeten’

Bij het horen van de naam Ammerzoden denk je ongetwijfeld direct aan het stratencircuit van vroeger en natuurlijk aan Den Boet, zonder twijfel de meest bekendste en al helemaal karaktervolste inwoner van dit dorp. Maar er schijnt ook een kasteel te staan en laat nou net dat Kasteel Ammersoyen het vertrekpunt zijn van onze Ridderrit op zaterdag 10 juli. Ridderrit? Jazeker! Dat betekent dus naast kastelen ook jonkvrouwen en zeker ook mooie routes, want we pakken groter uit dan ooit! De tocht vindt in de (na)middag en avond plaats in de schemering. In combinatie met de unieke locaties wordt dit een tocht die je niet snel zal vergeten, met als eindbestemming Kasteel Cannenburch in Vaassen. Op deze zomertocht steken we rivieren over en slingeren we op dijkweggetjes hoog boven water en land, gecombineerd met een ontvangst met koffie en wat lekkers, volledig verzorgd diner en – hoe trendy wil je het hebben –een heuse late-night snack. Wat dat precies wil zeggen? Schrijf je in via ticketpoint.nl/ridderrit en laat je verrassen. Ik heb geen idee!

De start is vanaf 15.00 uur, maar ik zou ietsje eerder komen. Gewoon om even te kijken bij het beeldje van Boet van Dulmen dat sinds een paar jaar net om de hoek staat. En dan op naar de kastelen en vooral die late-night snack. Het belooft een geweldige zomerrit te worden!

Lees hier alles over de Ridderrit.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image