‘De Ridderrit wordt een zomertocht die je niet snel zal vergeten’

Bij het horen van de naam Ammerzoden denk je ongetwijfeld direct aan het stratencircuit van vroeger en natuurlijk aan Den Boet, zonder twijfel de meest bekendste en al helemaal karaktervolste inwoner van dit dorp. Maar er schijnt ook een kasteel te staan en laat nou net dat Kasteel Ammersoyen het vertrekpunt zijn van onze Ridderrit op zaterdag 10 juli. Ridderrit? Jazeker! Dat betekent dus naast kastelen ook jonkvrouwen en zeker ook mooie routes, want we pakken groter uit dan ooit! De tocht vindt in de (na)middag en avond plaats in de schemering. In combinatie met de unieke locaties wordt dit een tocht die je niet snel zal vergeten, met als eindbestemming Kasteel Cannenburch in Vaassen. Op deze zomertocht steken we rivieren over en slingeren we op dijkweggetjes hoog boven water en land, gecombineerd met een ontvangst met koffie en wat lekkers, volledig verzorgd diner en – hoe trendy wil je het hebben –een heuse late-night snack. Wat dat precies wil zeggen? Schrijf je in via ticketpoint.nl/ridderrit en laat je verrassen. Ik heb geen idee!

De start is vanaf 15.00 uur, maar ik zou ietsje eerder komen. Gewoon om even te kijken bij het beeldje van Boet van Dulmen dat sinds een paar jaar net om de hoek staat. En dan op naar de kastelen en vooral die late-night snack. Het belooft een geweldige zomerrit te worden!

Lees hier alles over de Ridderrit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?