donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Extra TankTasTocht: Inschrijven voor Toeren in de Schemering

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Omdat er nog steeds liefhebbers zijn van toeren in de schemer- en duisternis, hebben we een extra TankTasTocht ingelast. Hoewel de toer vrijblijvend is en zonder inschrijving, moeten we wel het een en ander organiseren. Op de plek waar we starten en eindigen bijvoorbeeld. Da’s vaak bij een café of een restaurant. En dan is het wel zo fair dat de uitbater weet op hoeveel extra klandizie hij kan rekenen. Dus als je onderstaand formulier wilt invullen…? Het fotopunt – zoals dat een TankTasTocht betaamt – staat in de track. Die doen we er als waypoint bij.

Je kunt op zaterdag 14 september met de  extra TankTasTocht – start vanaf de haven in Elburg – beginnen rond de klok van 15 uur. Rond de haven zijn genoeg horecagelegenheden waar je eventueel voor aanvang van de rit wat kunt eten en drinken. Ergens halverwege de de rit staat een team van MotorNL voor de foto én een praatje.

De rit eindigt bij het American Motorcycle Museum in Raalte. De uitbaters weten dat vanaf 20 uur groepen motorrijders binnendruppelen. Zij zorgen voor een buffet. Om daarvan te mogen proeven, kun je ter plekke een bedrag aftikken.

Mocht het laat worden en je wilt niet meer naar huis rijden: overnachten in Raalte. 

De route

De route mailen we naar de inschrijvers. Rond 7 september.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

1 Reactie

  1. heb me enkel zelf kunnen aan melden voor de extra schemer tocht maar kom met me zwager samen weet even niet hoe het komt

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen