3 Terpelan-route

Deze Motorroute voert voor een groot deel door het Friese terpenlandschap. Terpdorpen, weidse polders, ruime luchten en forse akkerbouwbedrijven bepalen het landschapsbeeld. Een heel ander aanzien geeft het gebied ten zuiden van Dokkum. Hier krijgt het landschap een besloten karakter met kleine akkers en weilanden, begrensd door houtwallen. Dit coulisselandschap maakt onderdeel uit van de Friese Wouden.

Total distance: 108863 m
Download file: terpelanroute.gpx
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.