13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Salland-route

Salland neemt een centrale plaats in in de provincie Overijssel. Het vertoont zowel overeenkomsten met het wat gesloten parklandschap van oosterbuur Twente (de golvende Sallandse Heuvelrug) als met het weidse landschap van het westelijke Overijsselse Waterland (de rivieren Overijsselse Vecht, Regge en IJssel). Aan veel kerken, kastelen, molens en boerenhoeven is nog te merken dat Salland ee...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelZuid-Veluwe-route
Volgend artikelSagenland-route

Gerelateerde artikelen

5 Reacties

  1. Geachte, de download van de Salland-route komt niet overeen met de aanwijzingen volgens de aanwezige ANWB-route borden. Bij hellendoorn zit een verschil, tussen ommen en dalfsen zit een verschil en ten noorden van deventer zit een verschil. Afstand volgens download 110km, gereden route (afgelopen weekend 06-10) volgens borden 122km. Indien gewenst kunt U van mij de “correcte route volgens de borden” wel krijgen in een gereden track-GPX bestand.
    mvg Henk

Reacties zijn gesloten.