TankTasTocht #1 – 2017: Bodegraven – Schoonhoven

De eerste TankTasTocht van 2017 doet Zuid-Holland aan en volgt een klassieke route: van Bodegraven naar Schoonhoven. Dan ontkom je niet aan de Meye met z’n 133 bochten. Nergens anders in het Groene Hart vindt je zo’n lange kronkelweg. Maar er staan meer klassiekers op het menu: de meanderende motor- paadjes langs de Kromme Rijn. Dit riviertje loopt vanaf de Grecht - ook een riviertje - via De Hoef naar de Amstel. [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/tanktastocht-1-2017.gpx"] Na de Amstel moet het gas er wel even vanaf, want na Draai - hoe kom je erop! - volgt ...
De eerste TankTasTocht van 2017 doet Zuid-Holland aan en volgt een klassieke route: van Bodegraven naar Schoonhoven. Dan ontkom je niet aan de Meye met z’n 133 bochten. Nergens anders in het Groene Hart vindt je zo’n lange kronkelweg. Maar er staan meer klassiekers op het menu: de meanderende motor- paadjes langs de Kromme Rijn. Dit riviertje loopt vanaf de Grecht - ook een riviertje - via De Hoef naar de Amstel. [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/tanktastocht-1-2017.gpx"] Na de Amstel moet het gas er wel even vanaf, want na Draai - hoe kom je erop! - volgt al snel de fotostop bij Restaurant De Oude Smidse. Hier zet ik je als vanouds weer op de foto. Met je motor natuurlijk. Die heeft na een winter lang op stal ook wel zin in een fotomomentje. Na de stop - je maakt zelf uit hoelang ie duurt - gaat de rou- te via Nieuwersluis en Kockengen naar Schoonhoven aan de Lek, het einde van de TankTasTocht #1.

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?