donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

FOTO73: Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet

Het was dat Peter Jan Rens ontbrak, want verder had het BSB-weekeinde op Cadwell Park alles in zich van het bekende televisieprogramma Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet. Met in de hoofdrol Toprak Razgatlıoğlu, die een aantal demonstratieronden reed op één van de beroemdste circuits ter wereld. De grote vraag vooraf was of hij zou springen, al wist iedereen vooraf eigenlijk het antwoord al. Natuurlijk zou Toprak op The Mountain springen, zoals deze waanzinnige plaat schitterend bevestigd. Het meest bizarre is dat Toprak slechts drie ronden nodig had en dat met de wetenschap dat sommige BSB-toppers na een heel weekeinde trainen het nog niet durven… Of kunnen…

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen