57ste strijd om Gouden Shiro Helm

Speedwayliefhebbers kunnen op zaterdag  24 september hun hart weer ophalen in Veenoord. Voor het 57ste (!) achtereenvolgende jaar vindt daar de strijd plaats om de Gouden Shiro Helm. Een spectaculaire en explosieve sport als speedway (heats duren gemiddeld een minuut) is op zich al de moeite waard, helemaal gaaf wordt het als er om het heetst gestreden wordt zoals in Veenoord.

Speciaal voor deze dag worden rijders uit alle uithoeken van de wereld gevraagd over te komen naar Drenthe, dus dat belooft een boel nieuwe aanwas die geen van allen met lege handen naar huis willen keren. Dus mocht je nog niks gepland hebben, in Veenoord is spektakel gegarandeerd. Meer info: www.speedwayveenoord.com
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.