donderdag 18 april 2024

Amazon Prime stopt voorlopig met MotoGP Unlimited 2

MotoGP Unlimited is een 8-delige documentaireserie over de MotoGP, de topklasse van het motorracen. De opnames van het tweede seizoen zijn voorlopig gestopt.

De reden voor de onderbreking van de opnamen is dat het concept moet worden herzien en zo nodig gewijzigd. Het eerste seizoen van MotoGP Unlimited is sinds 14 maart 2022 beschikbaar op Amazon Prime, maar heeft nog niet de gewenste kijkcijfers gehaald. Daarnaast was er ook veel kritiek op de serie.

In Japan rijdt de Suzuki Katana-trein

Het eerste seizoen was vooral gericht op bepaalde coureurs, wat blijkbaar niet goed viel bij het publiek. Het concept wordt momenteel heroverwogen, maar een tweede seizoen staat nog steeds in de planning.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen