Bijzonder eerbetoon Simoncelli

Op dit moment vindt de eerste MotoGP-testdag van 2012 plaats op Sepang. Het circuit dat sinds 23 oktober 2011 niet meer dezelfde omloop is. Op die dag verongelukte Simoncelli nadat hij viel en Colin Edwards en Valentino Rossi hem niet meer konden ontwijken.

Voor het eerst sinds die dramatische dag in oktober is het MotoGP-circus terug op Sepang. En dat zorgt voor moeilijke momenten. Zo kwamen Rossi en Edwards weer voorbij de bocht, bocht nummer 11. Maar ook voor de Honda-teamleden zijn het zware momenten, zoals op bijgevoegde foto te zien is.

Foto: Twitter-account Honda
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?