maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bijzonder eerbetoon Simoncelli

Op dit moment vindt de eerste MotoGP-testdag van 2012 plaats op Sepang. Het circuit dat sinds 23 oktober 2011 niet meer dezelfde omloop is. Op die dag verongelukte Simoncelli nadat hij viel en Colin Edwards en Valentino Rossi hem niet meer konden ontwijken.

Voor het eerst sinds die dramatische dag in oktober is het MotoGP-circus terug op Sepang. En dat zorgt voor moeilijke momenten. Zo kwamen Rossi en Edwards weer voorbij de bocht, bocht nummer 11. Maar ook voor de Honda-teamleden zijn het zware momenten, zoals op bijgevoegde foto te zien is.

Foto: Twitter-account Honda
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen