Bijzondere veiling voor Srdanov

Het blijft erg bijzonder, alle inzamelingsacties die gestart worden voor Branko Srdanov na zijn zware crash tijdens de Isle of Man TT. Collega Olaf Romijn begon een erg succesvolle inzamelingsactie via www.gofundme.com/38c6x4. Geld doneren kan nog steeds, inmiddels is er al 7.460 euro opgehaald. Teambaas van Srdanovs Ice Valley BMW Motorad Road Racing, Paul Shoesmith, startte in Engeland een vergelijkbare actie als die van Romijn. En ook met succes!

Maar dat was nog niet genoeg voor Shoesmith. Hij regelde namelijk een gesigneerde helm van Scott Redding, huidig leider in het Moto2-wereldkampioenschap en aanstaand MotoGP-coureur. De volledige opbrengst gaat naar Branko, zijn vriendin Deborah en natuurlijk hun dochtertje Nena. Kortom, je moet echt je best doen om een beter goed doel te vinden. Sterker nog, dat gaat je niet lukken.

Op dit moment (16 juli, 8.41 uur) is het hoogste bod 670 pond. Bieden kan nog vier dagen dus wacht niet te lang. Namens de familie Srdanov bedankt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.