dinsdag 16 april 2024

De 10 mooiste foto’s van MotoGP Mugello

1. Met slechts 74.078 toeschouwers – in totaal! – was het ongebruikelijk rustig op Mugello. Gelukkig ging iedereen lekker dicht bij elkaar zitten en kregen we toch dit soort foto’s. Met nog steeds heel veel geel.
Foto (boven): 2Snap

MotoGP Italië: Victoria Di Pecco E Ducati

2. De afdaling richting San Donato is één van de mooiste van het jaar, maar direct ook een van de meest indrukwekkende. En soms ook gevaarlijkste.
Foto: 2Snap

3. Dit begint uit de hand te lopen! 
Foto: 2Snap

4. De laatste seconden voor de start van een race. Vraag een willekeurige coureur en het is dit moment waarvoor ze racen of zelfs leven.
Foto: 2Snap

5. Wie niet beter weet, denkt ongetwijfeld dat Jack Miller hier staat te wachten op een maat die weer eens te laat is voor de vaste zondagmiddag-toertocht.
Foto: 2Snap

6. Ook Max Biaggi is nu een MotoGP Legend. Dat werd gevierd met echt tweetakt geluid en dat is schrikken voor die man achter de prachtige Aprilia. 
Foto: 2Snap

7. Wat een jaar voor Gresini Racing! Eerst al die successen van Enea Bastianini en dan pakt Fabio Di Giannantonio ook nog eens zomaar pole op Mugello. 
Foto: 2Snap

8. Ja, wij moesten ook twee keer naar deze foto kijken. Oké, drie keer. Heel eerlijk? Vijf keer. 
Foto: 2Snap

9. Ja, Valentino. Wees gerust, alleen vanaf de achterkant gezien staat er 64.
Foto: ANP

10. Of het nog goed gaat komen met Marc Marquez? We hopen allemaal dat de zoveelste operatie aan zijn arm nu wel een oplossing gaat geven. Dit soort beelden hebben we inmiddels teveel gezien.
Foto: ANP

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen