vrijdag 3 februari 2023

Dit is het geheim van KTM in de MotoGP

Hoewel er meer vraagtekens dan ooit zijn in de MotoGP, is er bij niemand twijfel over de absolute verrassing van 2020: KTM. In slechts vijf races transformeerde ze van grijze middenmoter tot meervoudig MotoGP-winnaar dankzij Brad Binder en Miguel Oliveira. Pol Espargaro haalde daarnaast ook nog eens de eerste pole voor KTM binnen. Een samenloop van toevalligheden of het resultaat van een masterplan? Hoogste tijd voor een analyse. Niet één, niet twee, niet drie maar liefst vier co...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen