Documentaire Jorge Lorenzo – Avondklok-film #47

Jorge Lorenzo, je bent fan van hem of je bent het totaal niet. Een tussenweg lijkt er haast niet te bestaan. Toch is het voor beide partijen meer dan interessant om deze documentaire te bekijken, want het laat in ieder geval een hele andere Jorge Lorenzo zien. 

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Documentaire Jorge Lorenzo

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?