Duitsland durft het aan

Inmiddels hebben zich zestien teams ingeschreven voor de ‘Motocross of European Nations’ op zondag 9 oktober in het Bulgaarse Sevlievo en dat zijn niet de minste. Deelnemers komen uit heel Europa, inclusief Turkije, Oekraïne en Estland. Uiteraard heeft Nederland ook een afvaardiging maar onze aandacht gaat nu even uit naar Duitsland. Want dit team heeft Steffi Laier in de gelederen, regerend wereldkampioene bij de dames. Da’s toch echt leuk.

Foto: KTM

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.