Eerste MotoGP-podium voor Aprilia in beeld

Één ding willen we graag speciaal belichten, het eerste podium voor Aprilia in de MotoGP. Jarenlang keihard werken werpt zijn vruchten af. En dat is wel reden tot gejuich bij het MotoGP-team van Aprilia. Aleix Espargaró eindigde na een sterke race als derde op Silverstone. Het betekende het eerste podium voor Aprilia in de huidige MotoGP-klasse. Aprilia maakte in 2015 haar officiële debuut in de MotoGP-klasse. De rijders waren toen Alvaro Bautista en Marco Melandri. De kleine fabriek uit Noale begon aan een serieuze uitdaging als kleine renstal in een zeer competitieve periode. Aleix Espargaró voegde zich in 2017 bij Aprilia. ...
Één ding willen we graag speciaal belichten, het eerste podium voor Aprilia in de MotoGP. Jarenlang keihard werken werpt zijn vruchten af. En dat is wel reden tot gejuich bij het MotoGP-team van Aprilia. Aleix Espargaró eindigde na een sterke race als derde op Silverstone. Het betekende het eerste podium voor Aprilia in de huidige MotoGP-klasse. Aprilia maakte in 2015 haar officiële debuut in de MotoGP-klasse. De rijders waren toen Alvaro Bautista en Marco Melandri. De kleine fabriek uit Noale begon aan een serieuze uitdaging als kleine renstal in een zeer competitieve periode. Aleix Espargaró voegde zich in 2017 bij Aprilia. De prestaties gingen op en neer. Er waren zelfs geruchten dat de Italiaanse fabrikant zich zou terugtrekken uit de koningsklasse. Het is maar goed dat Aprilia dit niet gedaan heeft, want dan hadden ze het feest op Silverstone niet kunnen vieren. Toprak Razgatlıoğlu in beeld

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?