maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Petrucci pakt overwinning

De Bari Racing Team-rijder mocht voor de vierde keer dit seizoen van poleposition starten. Klassementsleider Davide Giugliano kwam overigens als eerste door de bocht, terwijl de Italiaan pas als zesde doorkwam. Al snel maakte hij een inhaalslag en voerde de druk bij Giugliano op. Na een aantal keer stuivertje wisselen, schoof de Althea Ducati-rijder in de achtste ronde onderuit en pakte Petrucci de leiding. Hij kwam als eerste over start-finish met een voorsprong van 3,431s op de tweede man Lorenzo Zanetti. Derde werd met 0,034s achterstand op nummer twee Nicollo Canepa.

Foto: 2snap
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelEK Mini Moto
Volgend artikelHopkins maakt grote indruk

Gerelateerde artikelen