Petrucci pakt overwinning

De Bari Racing Team-rijder mocht voor de vierde keer dit seizoen van poleposition starten. Klassementsleider Davide Giugliano kwam overigens als eerste door de bocht, terwijl de Italiaan pas als zesde doorkwam. Al snel maakte hij een inhaalslag en voerde de druk bij Giugliano op. Na een aantal keer stuivertje wisselen, schoof de Althea Ducati-rijder in de achtste ronde onderuit en pakte Petrucci de leiding. Hij kwam als eerste over start-finish met een voorsprong van 3,431s op de tweede man Lorenzo Zanetti. Derde werd met 0,034s achterstand op nummer twee Nicollo Canepa.

Foto: 2snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.