donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Silverstone zoekt investeerders voor upgrade

Silverstone gaat op zoek naar investeerders voor het tweede deel van de renovatie van het circuit, meldt RTLGP. Het is eerste gedeelte werd eerder dit jaar afgerond met een hypermodern pits- en paddockcomplex, The Wing genaamd. Bovendien is start/finish verplaatst naar het stuk tussen Club en Abbey.

Silverstone is echter nog niet klaar met de verbouwing. Er zijn plannen voor onder meer een hotel, een nieuw kartcircuit, muziekarena's, showrooms en een nieuwe tribune tegenover de pitstraat. De eigenaar van het circuit, de British Racing Drivers' Club (BRDC) buigt zich dit weekend over de plannen, waarna het voorstel aan de lokale autoriteiten wordt voorgelegd.

Het circuit moet wel op zoek naar investeerders om te plannen uit te kunnen voeren. "Dit is iets voor de lange termijn. Het moet gefinancierd worden", aldus circuitdirecteur Richard Phillips.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen