Silverstone zoekt investeerders voor upgrade

Silverstone gaat op zoek naar investeerders voor het tweede deel van de renovatie van het circuit, meldt RTLGP. Het is eerste gedeelte werd eerder dit jaar afgerond met een hypermodern pits- en paddockcomplex, The Wing genaamd. Bovendien is start/finish verplaatst naar het stuk tussen Club en Abbey.

Silverstone is echter nog niet klaar met de verbouwing. Er zijn plannen voor onder meer een hotel, een nieuw kartcircuit, muziekarena's, showrooms en een nieuwe tribune tegenover de pitstraat. De eigenaar van het circuit, de British Racing Drivers' Club (BRDC) buigt zich dit weekend over de plannen, waarna het voorstel aan de lokale autoriteiten wordt voorgelegd.

Het circuit moet wel op zoek naar investeerders om te plannen uit te kunnen voeren. "Dit is iets voor de lange termijn. Het moet gefinancierd worden", aldus circuitdirecteur Richard Phillips.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.