Emotie bij Marc Márquez

De zege van Marc Márquez op de Sachsenring is speciaal, bijzonder en vooral emotioneel. Alleen al het feit dat hij in Duitsland voor het eerst in 581 dagen weer een MotoGP-race won, is voor ons meer dan voldoende om deze unieke foto van hem te plaatsen. Hier staat echt een coureur voor wie winnen bijna synoniem was aan meedoen. Was… Op zijn weg terug kreeg Márquez onder andere hulp van ervaringsdeskundige Mick Doohan, die ook zijn carrière bijna zag eindigen na een crash. Op Assen. En daarmee is de TT-cirkel rond. P.S. Wie alles van Duitsland nog ...
De zege van Marc Márquez op de Sachsenring is speciaal, bijzonder en vooral emotioneel. Alleen al het feit dat hij in Duitsland voor het eerst in 581 dagen weer een MotoGP-race won, is voor ons meer dan voldoende om deze unieke foto van hem te plaatsen. Hier staat echt een coureur voor wie winnen bijna synoniem was aan meedoen. Was… Op zijn weg terug kreeg Márquez onder andere hulp van ervaringsdeskundige Mick Doohan, die ook zijn carrière bijna zag eindigen na een crash. Op Assen. En daarmee is de TT-cirkel rond. P.S. Wie alles van Duitsland nog eens rustig wil doorlezen, lees dan hier het volledige raceverslag. ‘Deze is voor Jason Dupasquier’

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?