Foto’s > Van der Mark in Pata-kleuren

Het Pata Honda Team heeft zich gisteren officieel gepresenteerd tijdens de plaatselijke motorbeurs van Verona, vlakbij de fabriek van de nieuwe hoofdsponsor. Traditioneel gaat alle aandacht natuurlijk uit naar het WK Superbike-team maar dit jaar is dat net even anders bij ons…

En dat allemaal dankzij Michael van der Mark die dit jaar zijn echte WK Supersport-debuut gaat maken nadat hij in Rusland afgelopen seizoen al even mocht proeven aan deze klasse. Extra bijzonder is dat Van der Mark de eerste Nederlander is die het tot het WK-team van Ronald en Gerrit ten Kate heeft geschopt.

Het seizoen begint zondag 24 februari op het Australische Phillip Island. Daarvoor gaat Van der Mark met zijn team nog testen op onder andere Jerez de la Frontera en Phillip Island.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?