vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gallery: 2016 Team Suzuki ECSTAR

Ook bij Suzuki zijn ze er helemaal klaar voor dit seizoen. De kleurstelling is grotendeels behouden ten opzichte van verleden jaar, hier en daar wat opgepoest en wat andere afmetingen qua logo’s. 

Iets meer fluorescerend geel en het ECSTAR-logo is wat meer aanwezig. Suzuki wil met de ‘sponsoring’ van ECSTAR toch echt meer naamsbekendheid aan het merk gaan geven. Sponsoring staat tussen aanhalingstekens omdat ECSTAR een smeermiddelenmerk is van Suzuki zelf. Kortom, echt sponsoren kun je het niet noemen. Al doet Yamaha hetzelfde met Yamalube, maar dan toch iets bescheidener dan het Suzuki ECSTAR-team.

2015 vs 2016

Al is de belangrijkste zichtbare verandering qua kleurtjes en plakplaatjes natuurlijk dat Bibendum – het Michelin-mannetje – weer op het voorspatbord staat.

[justified_image_grid ids=23276,23277,23278,23279]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen