Gallery: 2016 Team Suzuki ECSTAR

Ook bij Suzuki zijn ze er helemaal klaar voor dit seizoen. De kleurstelling is grotendeels behouden ten opzichte van verleden jaar, hier en daar wat opgepoest en wat andere afmetingen qua logo’s. 

Iets meer fluorescerend geel en het ECSTAR-logo is wat meer aanwezig. Suzuki wil met de ‘sponsoring’ van ECSTAR toch echt meer naamsbekendheid aan het merk gaan geven. Sponsoring staat tussen aanhalingstekens omdat ECSTAR een smeermiddelenmerk is van Suzuki zelf. Kortom, echt sponsoren kun je het niet noemen. Al doet Yamaha hetzelfde met Yamalube, maar dan toch iets bescheidener dan het Suzuki ECSTAR-team.

2015 vs 2016

Al is de belangrijkste zichtbare verandering qua kleurtjes en plakplaatjes natuurlijk dat Bibendum – het Michelin-mannetje – weer op het voorspatbord staat.

[justified_image_grid ids=23276,23277,23278,23279]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?