Guy Martin wint Ulster GP

Het is dan geen TT-overwinning, maar Guy Martin kan wel de winst van de Ulster GP op zijn CV zetten. In Noord-Ierland won de Brit op z’n Suzuki GSX-R1000 de belangrijke Ulster Superbike-race. Vooral Michael Dunlop (Honda) en teamgenoot Connor Cummins maakte het Martin niet gemakkelijk. Vorig jaar wist Martin eveneens een Superbike-race te winnen in Ulster.

Martin is een bekend en markant figuur in de road race-scene. Dit seizoen rijdt Martin in de kleuren van Tyco Suzuki, zijn tweede jaar bij het team. Het leverde hem succes op in Ulster (twee zeges) en scoorde in 2011 zelfs vier TT-podia, maar die ene zege op het eiland Man is nog steeds niet binnen. Juni 2013 krijgt Martin zijn volgende kans op roem in de belangrijkste stratenrace ter wereld.

Foto Suzuki Racing
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.